Trainer en Teamcoach

Teamcoaching op basis van systeembenadering

Als team willen jullie graag de beoogde resultaten behalen. Maar hoe hard jullie het ook proberen, het wil maar niet lukken. Aan de individuele competenties ligt het niet en ook de processen en structuren zijn al meerdere malen aangepast. Toch blijft de onderlinge samenwerking haperen. De frustratie loopt steeds verder op en dat komt de sfeer in het team niet ten goede. Zijn jullie klaar om de problemen nu ├ęcht eens aan te pakken? Als teamcoach help ik jullie graag verder.

Nu vraag je je misschien af: “Wat is dat dan, teamcoaching?” Dat leg ik je natuurlijk graag uit. Binnen een team is er altijd veel aan de hand. Continue zijn er interacties en verbindingen tussen de diverse teamleden. Deze groepsdynamiek is de basis van jullie team. Binnen deze dynamiek zijn diverse patronen te ontdekken. Vaak slijten deze patronen er in de loop der jaren in en zie je ze zelf niet meer. Dat is precies waar teamcoaching kan helpen. Als teamcoach onderzoek ik de bestaande patronen en analyseer ik welke patronen helpend zijn en welke niet. Ik onderzoek waar het gedrag vandaan komt en wat er nodig is om nieuw gedrag aan te leren. Zo leren jullie op een nieuwe manier verbindingen aan te gaan, zodat de samenwerking weer goed op gang komt.

Het aanleren van nieuwe patronen is niet iets dat 1, 2, 3 gebeurt. Hiervoor is aandacht en enthousiasme nodig. Als teamcoach neem ik de rol van verbinder op mij. Met humor, oprechte aandacht en openheid neem ik alle teamleden mee in het proces van de teamcoaching. Plezier in je werk hebben staat bij mij voorop. Ik help jullie dan ook graag om dat plezier weer terug te vinden. De resultaten zullen dan vanzelf volgen.

Wil je meer weten over teamcoaching of wil je kennismaken met mij als teamcoach? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help ook jullie team graag verder.

pexels-fauxels-3184418

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring