Trainer en Teamcoach

Over Erwin

Als jullie aan de slag gaan met teamcoaching op basis van systeembenadering is het belangrijk dit onder begeleiding te doen van iemand waar jullie je fijn bij voelen. Alleen dan kunnen we samen de grootste stappen zetten. Daarom stel ik mij graag aan jullie voor, zodat je een beeld krijgt van wie ik ben.

Mijn naam is Erwin Meuldijk en als teamcoach help ik teams beter te functioneren. Hiervoor heb ik een opleiding gedaan bij School voor Coaching. Verder put ik uit mijn ruime werkervaring in diverse non-profitorganisaties. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring opgedaan bij onder andere TBS klinieken, wijkteams binnen een gemeente, jongeren internaten en het Openbaar Ministerie. Bij deze instellingen ben ik begonnen als groepsleider en sociotherapeut, maar ben ik later aan de slag gegaan als leidinggevende/manager.

Overal waar ik gewerkt heb, ben ik (bewust en onbewust) veel bezig geweest met het beter laten functioneren van teams. Plezier hebben in je werk is volgens mij de sleutel tot succes. Daar ligt bij mij dan ook altijd veel nadruk op. Ik vind het een mooie uitdaging om iedereen te leren het beste uit zichzelf te halen. Ik ben sensitief voor een goede groepsdynamiek en zie snel waar zaken stroef lopen. Dat helpt mij bij het achterhalen van patronen en het ontwikkelen van nieuw gedrag. Daarbij is een stukje humor om zaken te relativeren ook erg belangrijk. Maar ik loop ook zeker niet weg voor minder leuke gesprekken of acties.

In mijn werk als teamcoach staat eerlijkheid en openheid altijd voorop. Wij moeten elkaar vertrouwen om samen stappen te zetten. Hierbij treed ik op als doortastende verbinder binnen het team. Op een humorvolle en energieke manier pak ik de problemen met jullie aan, zodat jullie straks ook zonder mij weer vol vertrouwen verder kunnen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jullie kan betekenen? Laat het mij weten en dan plannen we snel een kennismaking in.

erwin-3

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring